Cijfers liegen niet!

Weetje van de dag

Last van ontwenningsverschijnselen na het bezoeken van deze site? Abonneer je dan onmiddellijk op de gratis mailinglist van "Cijfers liegen niet!" en krijg, net als vele duizenden andere abonnees, iedere werkdag (maandag t/m vrijdag) een "Weetje van de dag" (WvdD) in je mailbox.

Abonneren

Vul hieronder je e-mailadres in en klik daarna op: Abonneren. En eh, let je er wel op dat je het juiste e-mailadres invult?

Adressen worden niet ter beschikking gesteld aan derden. Lees de privacyverklaring.

Wijzigen of beëindigen

Als je je abonnement op het "Weetje van de dag" wilt beëindigen vul je hieronder je e-mailadres in en klik je op: Beëindigen. Let er alsjeblieft op dat je het juiste e-mailadres invult!

Als je een ander e-mailadres hebt gekregen, beëindig dan éérst het oude abonnement. Je kunt daarna opnieuw een abonnement nemen door je nieuwe e-mailadres in het bovenste deel van dit formulier in te vullen.

Op 3 april 2017 schreef Cathalijn L.:

"Mijn collega vertelt me net dat kantoormedewerkers die dicht bij een raam werken 46 minuten langer slapen dan collega's die verder van de ramen af zitten. Dat verbaast mij als chronobioloog niet, en ik vind het erg interessant.

Mijn collega verwijst me naar jullie voor meer informatie. Heeft u een referentie voor mij?"

Meer...