Cijfers liegen niet!

Vrouwen (3)

Van alle vrouwen zegt 26 procent dat het uiterlijk van hun partner belangrijk is (mannen: 57 procent). 41 procent van alle vrouwen is op zoek naar een man met gevoel voor humor (21 procent van alle mannen zoekt een vrouw met gevoel voor humor). Een luttele 2 procent van alle vrouwen wil per se een slanke vriend of man (mannen: 33 procent).

Blonde stoot. Copyright © Robbetje®.

34 procent van alle vrouwen heeft liever een knappe dan een rijke huwelijkspartner. Bij mannen ligt dat percentage op 55.

Blonde stoot. Copyright © Robbetje®.

91 procent van alle vrouwen heeft liever een intelligente dan een aantrekkelijke man. En 61 procent van alle vrouwen heeft liever een man die meehelpt in het huishouden dan een partner die goed is in bed.

90 procent van alle vrouwen wil zelf graag een 'perfect lichaam'. Of vriend of man het 'ideale lijf' heeft vinden ze niet belangrijk.

Geobsedeerd door hun lichaam

84 procent van alle vrouwen vindt dat ze er jonger uitzien dan ze zijn. Bij mannen blijft dat percentage steken op 69.

Twee Amerikaanse psychologen testten mannen en vrouwen in badkleding op scherpzinnigheid. Wat bleek? De 42 vrouwen in badpak hadden veel meer moeite om logisch te redeneren dan de 40 mannen in zwembroek. "Vrouwen zijn geobsedeerd door hun lichaam," zo concludeerden de psychologen.

Gemiddeld brengt een vrouw 2,2 jaren van haar leven in de badkamer door.

Fotocamera met flitser. Copyright © Robbetje®.
Fotocamera met flitser. Copyright © Robbetje®.

40 procent maakt naaktfoto's

Bijna 40 procent van alle mannen heeft wel eens naaktfoto's van vriendin of vrouw gemaakt. 21 procent laat die foto's aan vrienden of bekenden zien.

Om het vooroordeel "mooi is dom" voor eens en altijd uit de wereld te helpen, testte een Sloveens televisieprogramma het Intelligentie Quotiënt (IQ) van Iris Mulej. Iris was supermodel en Miss Universe Slovenië in 2002. Haar score? 156.