Cijfers liegen niet!

Vrouwen (2)

In 2000 nam het aantal vrouwelijke inschrijvingen aan de Schotse Universiteit St. Andrews met 44 procent toe. De reden? De Britse prins William ging er ook studeren.

Vrouwenbenen. Copyright © Robbetje®.

Van alle vrouwen boven de 26 jaar die ooit een relatie gehad hebben met een getrouwde man zal 42 procent zelf nooit trouwen.

Vrouwenbenen. Copyright © Robbetje®.

Op 45-jarige leeftijd is ca. 40 procent van alle vrouwen die werken in de IT ongehuwd. Van de vrouwen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg is op die leeftijd bijna 30 procent niet getrouwd.

Ga je met me naar bed?

Rond de eeuwwisseling werd aan de vrouwelijke bezoekers van een huwelijksbeurs gevraagd: "Met wie zou je willen trouwen als het niet je aanstaande is?" 70 procent had direct een antwoord klaar: "Marco Borsato of Prins Willem-Alexander." Slechts 1 op de 3 vrouwen had de ware liefde al gevonden en kon geen ander dan de eigen partner bedenken.

Percentage vrouwen dat de volgende vragen, als ze gesteld worden door een vreemde maar aantrekkelijke man, met "ja" beantwoordt...

  • "Ga je met me uit?" 50 procent.
  • "Ga je met me mee naar mijn huis?" 6 procent.
  • "Ga je met me naar bed?" 0 procent.

Iedere dag raakt 1 Française of Fransman door een ongeluk met een trouwring een vinger kwijt. Meestal blijft de ring achter een deurklink hangen. En aangezien bot en pezen eerder scheuren dan het 18 karaat van de ring...

Doodshoofd met beenderen. Copyright © Robbetje®.
Doodshoofd met beenderen. Copyright © Robbetje®.

Moeders met een zoon leven korter

33 procent van alle vrouwen vindt zichzelf een betere moeder dan hun eigen moeder.

Vrouwen met een zoon leven 8 maanden korter dan gemiddeld. Vrouwen met een dochter leven 5 maanden langer dan gemiddeld.