Cijfers liegen niet!

Showbusiness (1)

Ex-Lemonheads zanger Evan Dando over zijn verhuizing van New York naar Parijs: "Na 11 september werd ik dood- en doodziek van New York. Ik bedoel, hoeveel Amerikaanse vlaggen kan je zien zonder gek te worden? Ik zal het je vertellen... 666 om precies te zijn!"

Ja ja, Eminem is een hele ruige vent. Maar hij heeft wel tot zijn 26ste bij zijn moeder gewoond.

Punt van slagroomtaart. Copyright © Robbetje®.

750 000 dollar per uur

Ricky Martin beloofde de organisatie van de Puerto Rican Day Parade in New York (USA) dat hij als Grand Marshall zou meedoen op voorwaarde dat ze zijn onkosten zouden vergoeden. Ze gingen akkoord om er later achter te komen dat Martin 30 000 dollar in rekening bracht.

Eerst het goede nieuws: ja, Jennifer Lopez wil best wel "Happy Birthday" op je verjaardagsfeestje te komen zingen. En dan het slechte nieuws: het gaat je 750 000 dollar per uur kosten.

Punt van slagroomtaart. Copyright © Robbetje®.

5 wars and 3 breast sizes

Tip voor Albert Verlinde: een dermatoloog uit Hollywood geeft op zijn website de geheimen van de Amerikaanse filmindustrie prijs. Zoals deze: "Mark Wahlberg heeft 3 tepels!"

Barbara Bush zei letterlijk: "I've gone through 6 children, 14 grandchildren, 5 wars and 3 dress sizes." Maar de krantenjournalist uit Kansas schreef in zijn artikel: "I've gone through 6 children, 14 grandchildren, 5 wars and 3 breast sizes." Om een en ander recht te zetten schreef de vrouw van oud-president George Bush Sr. vervolgens een brief naar de redactie die ze afsloot met: "I just had to get that off my chest."

Wijsheid komt met de jaren... Acteur Charlie Sheen raadt niemand aan om seks te hebben met 5 vrouwen tegelijkertijd: "There's just not enough guy to go around."