Cijfers liegen niet!

Relaties (1)

Volgens Alex Todorov van de Universiteit van Princeton (USA) heb je slechts 0,1 seconde nodig om te bepalen of je iemand aantrekkelijk vindt.

Als mijn hond een man was...

20 procent van alle Amerikanen zegt: "Ik heb de liefde van mijn leven leren kennen tijdens mijn middelbareschooltijd."

Kans dat je als vrouw in een bar een leuke vent aan de haak slaat: 19 procent.

Hond komt de krant brengen. Copyright © Robbetje®.

Slimme mannen hebben meer kans op een partner: de huwelijkskans van een man neemt per 16 IQ-punten met 35 procent toe. Slimme vrouwen hebben minder kans op een partner: de huwelijkskans van een vrouw neemt per 16 IQ-punten met 40 procent af.

Hond komt de krant brengen. Copyright © Robbetje®.

34 procent van alle Amerikaanse vrouwen is het eens met de stelling: "Als mijn hond een man was, was ie nu mijn vriendje".

Gemiddeld een 7,7

Wat is belangrijk in een relatie of huwelijk? "Wederzijds respect en vertrouwen," zegt 95 procent van alle vrouwen en 90 procent van alle mannen. "Eerlijk en open met elkaar kunnen praten," antwoordt 92 procent van alle vrouwen en 82 procent van alle mannen. "Nooit vreemdgaan," zegt 85 procent van alle vrouwen en 74 procent van alle mannen.

Daar denkt 24 procent van alle Amerikaanse pubers heel anders over: "Ik kan onmogelijk verliefd worden op iemand die stom lacht."

Nederlanders met een relatie geven hun leven (gemiddeld) het rapportcijfer 7,7; alleenstaanden komen niet verder dan een 6,7.