Cijfers liegen niet!

Mannen (4)

Mannen vinden vrouwen het mooist als ze 1 000 weken (19 jaar) oud zijn.

Blonde stoot. Copyright © Robbetje®.

60 procent van alle mannen wil graag een vriendin met een 'perfect' lichaam maar hoeft zelf niet zo nodig een perfect lijf.

Blonde stoot. Copyright © Robbetje®.

Percentage mannen dat het prettig vindt als de vrouw het initiatief neemt in bed: 62. Percentage vrouwen dat daadwerkelijk het initiatief neemt in bed: 15.

74 procent van alle verkeersongelukken

Van de Nederlandse bevolking is 51 procent vrouw. Toch zijn vrouwen op de Nederlandse buis nog altijd in de minderheid: 65 procent is van het mannelijk geslacht.

Tweederde van alle Nederlandse journalisten is man. Vooral bij de zieltogende regionale dagbladen zijn de verschillen groot.

Van alle mensen met een rijbewijs is 51 procent een man. Van alle automobilisten die betrokken zijn bij een verkeersongeval is 74 procent een man.

De magnifieke 13, uh 7

Astronaut. Copyright © Robbetje®.

De eerste selectie voor de astronautenopleiding in de jaren '60 bestond uit 31 mannen en 25 vrouwen. Na vele zware fysieke en psychologische tests bleven uiteindelijk 7 mannen en 13 vrouwen over. Van die vrouwen hebben we nooit meer iets vernomen, de mannen werden later bekend als: "The Magnificent Seven."

Astronaut. Copyright © Robbetje®.

Als vrouwlief meer dan 32 uur buitenshuis werkt holt de gezondheid van manlief achteruit. Mannen worden er treurig, moe en ongeïnspireerd van. Ze worden bovendien eerder ziek.

49 procent van alle Nederlandse mannen vindt dat ze in het huishouden minimaal evenveel doen als vrouwen. Slechts 7 procent van alle Nederlandse vrouwen is het daarmee eens.

In slechts 25 procent van alle huishoudens gaat de man over de financiën.