Cijfers liegen niet!

Mannen (2)

97 procent van alle mannen krijgt erotische gevoelens als ze een vrouw aan een ijshoorntje zien likken.

Van alle mannen die bij IKEA werken heeft 18 procent dagelijks seks. Van alle mannen die thuis werken heeft 25 procent dagelijks seks.

Bijna 60 procent van alle mannen is wel eens naar bed geweest met een vrouw waaraan zij eigenlijk een bloedhekel hadden.

4 tot 5 erecties per nacht

Een Europees condoom moet een minimale lengte van 17 cm en een minimale breedte van 5,6 cm hebben. Vroeger was de gemiddelde lengte van een Brits condoom 15,8 cm. Het Amerikaanse condoom meet slechts 16 bij 5,3 cm.

Potentieverhogende pillen. Copyright © Robbetje®.

Een volwassen man krijgt (gemiddeld) 4 tot 5 erecties per nacht tijdens het slapen. Gemiddelde duur van elke erectie: 45 minuten.

Potentieverhogende pillen. Copyright © Robbetje®.

In steden is de vraag naar potentieverhogende pillen aanmerkelijk groter dan op het platteland. Op het platteland worden gemiddeld 4,3 pillen per 1 000 mannen verkocht; in de steden 12,5 pillen. Ongeveer 60 procent van de pillen wordt geslikt door mannen tussen 40 en 65 jaar oud. Een kleine 30 procent gaat naar mannen van boven de 65.

Gecastreerde mannen leven langer

Een Deense arts wist de penis van zijn patiënt met maar liefst 16,9 cm te verlengen: een wereldrecord.

73 procent van alle mannen is tevreden over de lengte van hun geslachtsorgaan. 58 procent van alle vrouwen is tevreden over het geslachtsorgaan van hun vriend/man.

Het record penisheffen staat met 175 kg op naam van Chan Tze-tan uit Hong Kong.

Gecastreerde mannen leven gemiddeld 12 jaar langer dan niet-gecastreerde mannen.

Blonde stoot. Copyright © Robbetje®.

72 procent gaat over seks

Het Amerikaanse mannenblad Playboy publiceerde in januari 1999 een Top 100 met daarin de mooiste vrouwen van de vorige eeuw. Op nummer 3: Raquel Welsh. Op nummer 2: Jayne Mansfield. En op nummer 1: Marilyn Monroe. Hoogst genoteerde Nederlandse vrouw in deze Top 100: Mata Hari (op nummer 99).

Blonde stoot. Copyright © Robbetje®.

Van alle artikelen in mannentijdschriften gaat 66 procent over seks. Van alle artikelen in vrouwenbladen gaat 72 procent over seks.