Cijfers liegen niet!

Mannen (1)

Volgens onderzoekers van het Instituut voor Humane Biologie van de Universiteit van Wenen (Oostenrijk) zijn mannen die in april zijn geboren op 18-jarige leeftijd gemiddeld 16 mm langer dan mannen die in oktober geboren zijn.

De verschillen in lichaamslengte per geboortemaand variëren door het jaar heen en lopen met een faseverschil van 3 maanden parallel aan het aantal uren zonneschijn per maand. Immers: wie in april geboren wordt krijgt 3 maanden later de meeste zonneschijn. Wie in oktober geboren wordt krijgt 3 maanden later juist de minste zonneschijn.

Animatie van de zon. Copyright © Robbetje®.

Nederlandse mannen met alleen lagere school leven gemiddeld 49 jaar zonder en 24 jaar met een chronische ziekte. Mannen met een universitaire of HBO-opleiding leven gemiddeld 59 jaar zonder en 19 jaar met een chronische ziekte.

Animatie van de zon. Copyright © Robbetje®.

Van alle mensen die 4 keer per week vrijen worden vrouwen gemiddeld 10 en mannen gemiddeld 12 jaar jonger geschat. "Vreugde door seks" is de beslissende factor; vreemdgaan draagt vanwege de stress niet bij aan een jong uiterlijk, masturberen wel.

Een baard van ruim 9 m

Gemiddelde baardlengte als een man zich nooit zou scheren: ruim 9 meter. Totaal aantal uren dat een gemiddelde man kwijt is aan scheren: 3 350 uren (ongeveer 140 dagen ofwel 84 werkweken van 40 uur).

Word je financieel ondergewaardeerd op je werk? Dan is dit misschien iets... In Noord-India krijgen politieagenten 65 cent extra loon per maand als ze een snor laten staan.

Maar zoals altijd kleeft er ook een nadeel aan: volgens Remington vindt namelijk slechts 14 procent van alle vrouwen een man met een snor aantrekkelijk.

9 onderbroeken

Hoed aan kapstok. Copyright © Robbetje®.

Als het om het uiterlijk gaat geeft de Nederlandse man zichzelf een 7 plus.

Een Amerikaanse man staat gemiddeld 25 minuten per dag voor de spiegel. Een Fransman komt niet verder dan 19 minuten.

Hoed aan kapstok. Copyright © Robbetje®.

36 procent van alle tienerjongens gebruikt hairspray of styling gel. 13 procent van alle mannen verft z'n haar. Een kwart van alle mannen heeft 5 jaar van zijn leven over voor een weelderige haardos.

Nederlandse mannen brengen (per keer) gemiddeld 39 seconden op de wc door; Nederlandse vrouwen gemiddeld 89 seconden. Britse mannen sluiten zich gemiddeld 45 seconden op in het toilet; Britse vrouwen gemiddeld 79 seconden.

Een Nederlandse man heeft gemiddeld 9 onderbroeken. Nederlandse vrouwen en kinderen hebben gemiddeld resp. 12 en 7 onderbroeken.

Zo'n 25 procent van alle Britse mannen trekt ooit wel eens vrouwenkleren aan.