Cijfers liegen niet!

Horror (2)

In Nazlat Imara (een kleine 400 km ten zuiden van Caïro, Egypte) viel een kip in het water. Tijdens de daaropvolgende reddingsactie kwamen 6 mensen om het leven: de 18-jarige eigenaar van de kip, zijn zus en twee broers en twee oudere boeren die te hulp schoten. De kip overleefde het drama maar eindigde 3 weken later in de soep.

Zwarte kat. Copyright © Robbetje®.

De elfjarige Aleister Crowley doodde de familiekat om er achter te komen of het diertje inderdaad over 9 levens beschikte (dat bleek volgens Aleister niet het geval).

Zwarte kat. Copyright © Robbetje®.

City of the Silent

De nabestaanden van Robert Senz uit Milwaukee (USA) lieten zijn graf openen omdat hij met zijn portefeuille was begraven. De portefeuille bevatte (naar later bleek) US $ 64. Totale kosten van het openen en weer sluiten van het graf: 2 149 dollar.

Het stadje Colma in Californië (USA), ook wel bekend als "the City of the Silent", heeft wel erg veel begraafplaatsen: 17 stuks om precies te zijn. Op elke levende inwoner van het Amerikaanse stadje liggen meer dan 1 000 overledenen onder de grond.

Raket. Copyright © Robbetje®.
Raket. Copyright © Robbetje®.

Celestis Inc. uit Houston, Texas (USA) schiet voor nog geen US $ 5 000 1 tot maximaal 7 gram van je overblijfselen (na crematie) de ruimte in.