Hoofdpagina | Sitemap | Voorwaarden | Help | Reacties | Mail

The XX-Files. Copyright © 2014 Robbetje®.

25 PROCENT HEEFT MINIMAAL CUP D

Volgens La Perla badmode en lingerie heeft ongeveer 25% van alle Nederlandse vrouwen cup D of groter. Of jij ook tot die 25% hoort kan je hieronder uitrekenen...

BEREKEN JE CUPMAAT Benen. Copyright © 2014 Robbetje®.
Omtrek onder borsten (cm):
Omtrek op borsten (cm):
Cupmaat:
BH-maat (Nederland):
BH-maat (België):

Eind 2000 hadden van de 500 grootste Amerikaanse bedrijven er slechts 3 een vrouw aan het hoofd staan.

Iedere dag een "Weetje van de dag".
Abonneer je nu op de mailinglist van Cijfers.net. Gratis!

Abonneer je op het Weetje van de dag!

Van alle Nederlandse hoogleraren is 6 procent vrouw. Van alle officieren in het Nederlandse leger is 0,4 procent vrouw.

Ongeveer 0,3 procent van alle vrouwen van 15 tot 30 jaar lijdt aan anorexia. Dat percentage is al vele decennia stabiel.

Cadeau. Copyright © 2014 Robbetje®.80 procent van alle vrouwen van 25 tot 50 jaar zegt dat ze een cadeau leuk vindt, ook als dat helemaal niet zo is.

Op 44-jarige leeftijd is 40 procent van alle vrouwen die werken in de IT ongehuwd. Van de vrouwen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg is op die leeftijd 27 procent niet getrouwd.

Vrouwen verdienen in gelijke functies altijd minder dan mannen. Er is echter een enkele uitzondering: vrouwen met een technische opleiding verdienen gemiddeld 7,7 procent meer dan hun mannelijke collega's.

Vrouwen met een zoon leven 8 maanden korter dan gemiddeld. Vrouwen met een dochter leven 5 maanden langer dan gemiddeld.

Tussen 1776 en 2002 hebben bijna 13 duizend mensen in het Amerikaanse Congres gezeten. Daarvan waren er slechts 216 vrouw.

Percentage vrouwen dat opgewonden raakt van een kus in de nek: 97. Percentage mannen dat vrouw of vriendin wel eens in de nek kust: 10.